Akcija!

Zbirka Antropodiceja

Original price was: 118,50€.Current price is: 82,95€.

Najnižja cena paketa v zadnjih 30 dneh 71,10 €.

Kategoriji: ,

Opis

Zbirka Antropodiceja

Intuitivni, psihični, miselni in telesni cogito (nekoč ogenj, voda, zrak in zemlja kot elementi kozmosa) so kot štiri razsežnosti človeške zaznave, delovanja in stvarjenja temelji antropodiceje. V knjigi Cogito coniunctionis dr. Regovec oblikuje znanstveno-humanistične temelje, v Cogito methodum jih uporablja za utemeljitev praktičnega dela na sebi z Metodo IPAL, v Cogito imago dei pa razvija (post)moderno podobo boga, kakor se ta s pomočjo cogita razkriva izza Carla G. Junga in znanstvenega pojmovanja umetnega življenja.

Ob nakupu dveh knjig iz zbirke Antropodiceja, Cogito methodum in Cogito imago dei, vam podarimo knjigo Cogito coniunctionis.

Cogito coniunctionis – štiri razsežnosti človeške zaznave, delovanja in stvarjenja

Mehka vezava, soft touch platnice, 170 x 240 mm, 388 strani

Cogito methodum – Metoda IPAL: stvarjenje osebnega sveta in človekova preobrazba

Mehka vezava, soft touch platnice, 170 x 240 mm, 367 strani

Cogito imago dei, podoba boga izza Junga in umetnega življenja

Mehka vezava, soft touch platnice, 170 x 240 mm, 372 strani

Ddr. Matjaž Regovec je doktoriral oboje iz psihologije in filozofije. Je kvalificirani neodvisni jungovski psihoanalitik in psihoterapevt v zasebni svobodni praksi. 1993 je ustanovil Institut IPAL, kjer povezuje tutorje in vodi seminarje. Njegovi seminarji potekajo tudi v online obliki v angleščini za udeležence vseh držav, veroizpovedi in usmeritev. Na podlagi njegovega večletnega raziskovalnega dela na Jungovi Rdeči knjigi je letos v okviru zbirke »Antropodiceja« izšlo delo Cogito imago dei, podoba boga izza Junga in umetnega življenja. To je delo, ki premika nekatera uveljavljena pojmovanja Junga in jungovstva.