SPLOŠNI PRODAJNI POGOJI

Spletno prodajo izvaja Hermes IPAL, Miklošičeva ulica 36, 1000 Ljubljana, hermes@ipal.si.

Jamčimo, da je vsak nakup v spletni trgovini varen. Cene izdelkov in poštnine so v evrih (EUR). 
Cene in ugodnosti veljajo  na dan oddaje naročila. Velja originalni račun, ki ga prejmete ob plačilu oz. dostavi v povezavi s splošnimi pogoji, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila.

Knjige boste prejeli v predvidoma treh do osmih delovnih dneh.

Kot kupec imate pravico odstopiti od pogodbe v 15 dneh od prejema blaga na naslov hermes@ipal.si oz. nas obvestite na naslov Hermes IPAL, Miklošičeva 36, 1000 Ljubljana. Sporočilo je pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Prejeto blago nam morate vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini v 15. dneh potem, ko ste nas obvestili o odstopu od pogodbe. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Knjige ali drugo blago nam morate vrniti v takem stanju, v kakršnem je bilo tedaj, ko vam je bilo izročeno, na naslov Hermes IPAL, Miklošičeva 36, 1000 Ljubljana.

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov. 

S klikom na gumb »Strinjam se« dovoljujete, da Hermes IPAL z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in neposrednega trženja vzpostavijo, vzdržujejo in upravljajo z vašimi osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje. Hermes IPAL zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Kadarkoli lahko pisno ali po telefonu zahtevate, da v 15 dneh trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke ter vas o tem v nadaljnjih 5 dneh obvestimo na naše stroške.

Pridržujemo si pravico, da izjemoma (delno) odstopimo od izvedbe naročila v primerih, če naročenih knjig zmanjka na zalogi ali če naročilnica ni bila izpolnjena v skladu s splošnimi pogoji. V vseh takih in podobnih primerih vas bomo o morebitnem odstopu od pogodbe z naše strani takoj obvestili po e-pošti oz. telefonu.

S klikom na gumb “Zaključi nakup” v zadnjem koraku nakupa bomo zajeli vaše naročilo in vas o tem tudi obvestili na e-mail, ki ste ga navedli pri registraciji. V primeru vprašanj ali težav se lahko vedno obrnete na nas: hermes@ipal.si. S klikom na gumb “Zaključi nakup” potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno – plačilnih pogojev, ki so tu navedeni in da ste bili na te pogoje izrecno opozorjeni. Naročilo/pogodba se sklepa v slovenskem jeziku.