SPLOŠNI PRODAJNI POGOJI

Spletno prodajo izvaja Hermes IPAL, Miklošičeva ulica 36, 1000 Ljubljana, hermes@ipal.si.

Jamčimo, da je vsak nakup v spletni trgovini varen. Cene izdelkov in poštnine so v evrih (EUR). 
Cene in ugodnosti veljajo  na dan oddaje naročila. Velja originalni račun, ki ga prejmete ob plačilu oz. dostavi v povezavi s splošnimi pogoji, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila.

Knjige boste prejeli v predvidoma treh do osmih delovnih dneh.

Kot kupec imate pravico odstopiti od pogodbe v 15 dneh od prejema blaga na naslov hermes@ipal.si oz. nas obvestite na naslov Hermes IPAL, Miklošičeva 36, 1000 Ljubljana. Sporočilo je pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Prejeto blago nam morate vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini v 15. dneh potem, ko ste nas obvestili o odstopu od pogodbe. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Knjige ali drugo blago nam morate vrniti v takem stanju, v kakršnem je bilo tedaj, ko vam je bilo izročeno, na naslov Hermes IPAL, Miklošičeva 36, 1000 Ljubljana. Vaša naročila bomo obdelali vsak delovni teden ob ponedeljkih in sredah. Naročila so veljavna samo preko e-pošte ali naročilnice na spletni strani.

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov. 

S klikom na gumb »Strinjam se« dovoljujete, da Hermes IPAL z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in neposrednega trženja vzpostavijo, vzdržujejo in upravljajo z vašimi osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje. Hermes IPAL zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Kadarkoli lahko pisno ali po telefonu zahtevate, da v 15 dneh trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke ter vas o tem v nadaljnjih 5 dneh obvestimo na naše stroške.

Pridržujemo si pravico, da izjemoma (delno) odstopimo od izvedbe naročila v primerih, če naročenih knjig zmanjka na zalogi ali če naročilnica ni bila izpolnjena v skladu s splošnimi pogoji. V vseh takih in podobnih primerih vas bomo o morebitnem odstopu od pogodbe z naše strani takoj obvestili po e-pošti oz. telefonu.

S klikom na gumb “Zaključi nakup” v zadnjem koraku nakupa bomo zajeli vaše naročilo in vas o tem tudi obvestili na e-mail, ki ste ga navedli pri registraciji. V primeru vprašanj ali težav se lahko vedno obrnete na nas: hermes@ipal.si. S klikom na gumb “Zaključi nakup” potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno – plačilnih pogojev, ki so tu navedeni in da ste bili na te pogoje izrecno opozorjeni. Naročilo/pogodba se sklepa v slovenskem jeziku.