Komplet dveh številk Anime (pomlad + poletje)

19,90

Kategoriji: ,

Opis

»Privilegij življenja je, da postanemo to, kar resnično smo.«
Carl Gustav Jung

Humanistična poljudnoznanstvena revija Anima – prva take vrste v Sloveniji – objavlja vsebine, ki ljudem pomagajo vzpostavljati avtentičen odnos do sebe, soljudi in sveta. Je razmišljujoč in stalen sopotnik tistim, ki hočejo globlje spoznati same sebe ter odkriti svoje pravo mesto in poslanstvo v svetu.

V času instantnih kratkoročnih rešitev bralcem nudimo globlji vpogled v delovanje človeka in sveta, kar zahteva več razumevanja in udejstvovanja, a omogoča trajnejše in bolj zadovoljujoče spremembe – te pa so edina stalnica bivanja. Prispevki v reviji so zato alternativa poenostavljenim napotkom za srečno življenje – “vsevednim” hitrim vodičem, ki napotke ponujajo v nekaj točkah in kakršnih so polni sodobni mediji in priročniki. Anima ne servira enoznačnih odgovorov, ampak bralce spodbuja k premisleku in ustvarjanju lastne življenjske poti s tem, ko jim posreduje (spo)znanja različnih zgodovinskih in sodobnih ved in področij znanosti.

V dosedanjih številkah so najbolj zastopane analitična psihologija, filozofija, antropologija in psihološka astrologija, svoj doseg pa širimo na vedno nova področja s tem, da za vsako naslednjo številko odpiramo raznolike krovne téme (npr. bližina daljnega, moč simbolov, izraznost telesa) in da k sodelovanju vabimo poznavalce različnih področij humanizma, družboslovja, umetnosti …

Komplet vsebuje 2 izdani številke revije Anima:

Revija Anima – Poletje 2019 (02.2019)

Revija Anima – Pomlad 2019 (01.2019)

Lahko pa se odločite za letno naročnino na revijo Anima: https://hermes.ipal.si/izdelek/anima-letna-narocnina

Popust velja od 01.10.-03.10.2019.